Forside Gå til hovedsite
 
DS Lokalafdelinger
 

Frontberetning fra seniorklubben

Efter præcis opsamling hen over Fyn i rimeligt pænt vejr kørte vi over Lillebæltsbroen. Første mål var en stor rasteplads, hvor vi nød Bellinge-bussens kaffe og rundstykker. Desværre var der mod sædvane ingen »lille en« til halsen.

Det var ikke bussens problem, men bestyrelsens fejl, som ikke havde tænkt i disse baner. Vi er nu 58 medlemmer, og der var tilmeldt 42 personer, men fem meldte fra i god tid fra, så vi blev 37. Ingen behøvede at tage pengepungen op, da prisen på 498 kroner dækkede alt, også drikkelse i bussen. Så rimelig turpris.

Vi kom i god tid til Rømø, inden vi kørte ind til færgen, som afsejlede kl. 12,00. Fra Havneby sejlede vi i en times tid i en dejlig rolig færge, hvor vi blev sat ved pænt dækkede borde, hvor vi fik serveret wienersnitsel plus dessert. Vi blev færdige netop som færgen gik til Sild havn.

Med fra Rømø havde vi en rigtig guttermand, som hed Lau. Han scorede masser af point på vores som guide. Han fortalte og viste os rundt på den ret lange rundtur på Sild.

Engang var det jo mest militært område, som nu er droslet ned og blevet til de riges rige. Det er ikke sommerhuse til en eller to millioner kroner, men fra fire til tolv millioner, og husene beboes periodevis af tyskere. Lige fra medlemmer af regeringen, direktører til fagforeningsfolk. De fleste huse var stråtækkede.

Vi var inde at se en helt speciel velholdt kirke, og vi besøgte også et megastort handelscenter øens størrelse taget i betragtning. Der bor godt og vel 27.000 mennesker på øen, hvoraf 10.500 bor i hovedbyen Vesterland. I 2006 blev der registreret 6,5 millioner overnatninger (turister).

Efter nogle timer kørte vi igen ind på færgen, som sejler i pendulfart mellem Rømø og Sild. Her fik vi kaffe med et stort stykke kage til, og så igen ned i bussen og en tur med guiden Lau helt ud til veststranden, hvor vandet var tæt på diget. Fra diget kan man nogle gange om året først nå til havet fire kilometer, målt inde fra diget, og det kan være meget farligt at være i pga hurtige ændringer.

Turens sidste timer foregik i øsende regnvejr, men med medbragte sange og anden god snak. Vi var alle enige om, at vi have deltaget i en god tur. Vi glæder os til lignende en anden gang.

Næste gang vi mødes er til generalforsamlingen i DS huset d. 18. november 2008 kl. 16,00 med efterfølgende spisning m.m.. Her skal vi revidere seniorklubbens love, da de gamle ikke længere holder.Bent Nielsen


DS GOLF 2009

Som opfølgning på artikel i DS-blad nr. 12, er det nu faldet på plads, at DS GOLF 2009 afholdes fredag den 28. august på Odense Golfklub - Se mere om Odense Golfklub på hjemmesiden: www.odensegolfklub.dk

Planen er foreløbig, at deltagerne mødes i DS-Huset til morgenkaffe, herefter egen transport til Odense Golfklub, hvor der spilles og dystes om de fine præmier.

Efter matchen, vil der være frokost i Odense golfklub. Pris for deltagelse i DS GOLF 2009 vil være ca. kr. 500,- som inkluderer morgenmad i DS-Huset, Greenfee til Odense Golfklub, matchledelse og efterfølgende frokost excl. drikkevarer, der tages forbehold for evt. prisstigninger. For god orden skyld skal oplyses, at der er max. Hcp. på 36 i Odense Golfklub. Der vil endvidere være et deltagermax. på 100 spillere.

Jeg hører allerede gerne nu fra interesserede deltagere i DS GOLF 2009 på mail: cmi@ds-net.dk
Tilmelding til DS GOLF 2009 vil blive annonceret via DS-Bladet forår 2009.

 
 
Søg artikler: